Allegorische Optocht Sint Nicolaasga & Oldemarkter Feesten

De eerste donderdag van september is het weer tijd voor de Allegorische Optocht in Sint Nicolaasga. Het weer was niet fantastisch, maar ’s morgens bleef het grotendeels droog. ’s Avonds waren wij samen met Showband Marum, Oranje Bolsward en Advendo Sneek van de partij. Showband Marum en Advendo verzorgden de taptoe, waardoor wij samen met Oranje Bolsward 2 rondjes over de route liepen.

De optocht liep goed door, zonder grote vertragingen. Het is altijd weer mooi om te zien wat voor fantastische creaties er worden gemaakt. Speciaal voor deze optocht zijn we eind augustus weer begonnen met repeteren om hier goed voor de dag te komen. We konden een mooi optreden neer zetten wat regelmatig beloond werd met een applaus van het in grote getale aanwezige publiek. Door het vele publiek is dit altijd een leuk optreden om te lopen!

Op zaterdag 12 september waren we voor het eerst bij de Oldemarkter Feesten. In Oldemarkt komen we rond Sinterklaastijd wel regelmatig, maar dat we ook bij de optocht tijdens de Oldemarkter Feesten konden zijn was voor het eerst. De optocht verliep soepel en er werd enthousiast gereageerd door het aanwezige publiek. Na afloop van de optocht konden we even iets drinken, waarna we voor de feesttent nog een kleine show gaven. Voor de maand september was dit de afsluiting, maar in oktober zijn we nog aanwezig bij de optocht in de Knipe en bij de jubileumviering van CMV Hallelujah Makkum.